Website Van Vliet Bedrijven

Van Vliet Bedrijven is actief in groen en civiele techniek. Het moederbedrijf heeft 3 separate dochterbedrijven die allemaal zelfstandig in hun niche werkzaam zijn: Van Vliet Hoveniers, Kraan Groenvoorziening en Van Vliet Civiele Techniek.

Van Vliet Bedrijven heeft een aantal jaar geleden 4 websites laten ontwikkelen door een ander webbureau. De website vvb.eu was een portal met 1 pagina en de dochterbedrijven hadden ook allemaal een aparte website.

Het probleem was, dat wanneer de bezoeker 1 van de websites van de dochterbedrijven bezocht, dat de andere bedrijven niet in beeld kwamen. En dat is jammer, want juist de synergie tussen de bedrijven is juist de kracht van de firma.

Ik heb dus de portal uitgebouwd tot een grote website waarin alle bedrijven en de specialisaties duidelijk naar voren kwamen. Dat was uiteraard best een lastige klus. Het was moeilijk de boel overzichtelijk te houden en de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Daarbij hebben de dochterbedrijven logo’s met duidelijk verschillende kleuren: groen, oranje en paars. De juiste kleurstelling was dus ook nog wel een dingetje.

Ik neem nu het beheer van de websites en de social media voor mijn rekening. Ik zorg voor content, optimalisatie, onderhoud en uitbreiding van de sites.